Повінь в Індонезії забрала життя 10 осіб, при цьому крім загиблих, є інформація про вісім зниклих без вісти, про що пише Politeka.

Провінція Бенкулу страждає від стихії в наслідок сильних дощів у п'ятницю, які призвели до того, що кілька річок вийшли з берегів і затопили околиці. З цієї причини губернатор провінції був змушений оголосити евакуацію громадян рятувальними службами. Крім затоплення сталися кілька зсувів, які порушили комунікації в регіоні.

Повінь в Індонезії

Як відомо, тропічний циклон "Кеннет" обрушився на один з районів країни, результатом чого стали смерті кількох осіб. У місцевих ЗМІ розповіли: "Пориви вітру досягали 220 кілометрів на годину, завалюючи дерева і зриваючи дахи з житлових будинків. Деякі райони провінції Кабу-Делгаду досі залишаються без електрики. Також влада попередила, що проливні дощі можуть спровокувати зсуви та повені".

Повінь в Індонезії

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Що стосується масштабів трагедії, то в Індонезії через повені в 14 районах країни було евакуйовано майже 7 тисяч осіб. Власті розмістили їх у навчальних закладах, притулках, мечетях і наметах.

Повінь в Індонезії

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Україну прийшла справжня весна, яка вже не перший день тішить теплою погодою. Однак у стихії з'явилися нові "холодні" плани. Так, українські рятувальники попереджають, що в західних областях країни прогнозуються потужні пориви вітру.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у п'ятницю, 26 квітня, на одній із заправок Києва сталася страшна трагедія. Один із співробітників помер в результаті несподіваного спалаху. НП сталася близько 21:40 на території транспортного підприємства за адресою вулиця Бережанська, 15 у Києві. Відомо, що загоряння сталося з невстановленої причини, але вогонь змогли погасити самі співробітники до прибуття рятувальників.

Також "Знай.uа" писав, що рятувальники чергують на кордоні з Білоруссю через лісові пожежі. Вони рухаються в Україну. Вогняна стихія промчала крізь український кордон і знищує ліси у Рівненській області. Рятувальники роблять все можливе, щоб зупинити вогонь.