Вчора в мережі з'явилося відео, на якому видно, як водій-лихач на бешнной швидкості розвозить пасажирів. Дане відео виклав у себе на сторінці в Facebook один з водіїв, який так і не зміг наздогнати шумахера на власному авто.

Водій розвозив пасажирів на шаленій швидкості.

Водій маршрутного таксі, який прямував з Запоріжжя в Мелітополь, влаштував справжнє ралі смерті прямо на трасі з пасажирами в салоні.

Згідно зі спостереженнями автора відео-водія легкового автомобіля, який рухався поряд, швидкість автобуса досягала 150 кілометрів на годину.

Справжній шумахер розвозив пасажирів на високій швидкості.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Я дивуюся, як з ним люди їздять» прокоментував відео його автор, який так і не зміг наздогнати цього шумахера. Цікаво, як почували себе пасажири в цій маршрутці.

Нагадаємо, що з центральної Європи на Україну рухається активний атмосферний фронт. Синоптики заявляють, що цей циклон у західних, північних та Вінницькій областях України 13-14 серпня влаштує люті погодні проблеми, очікуються грози, місцями град.

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.