Скандально відомий російський пропагандист і письменник Захар Прилєпін похвалився, що його батальйон вбив багато людей. Ці та інші заяви він зробив у проекті "Редакція" ведучому Андрію Пивоварову.

Захар Прилєпін
Захар Прилєпін

"Це був прикол" - згадує Прилєпін рішення Путиа приєднати Крим.

Він розповідає, що всі були проти цього, бо були впевнені,що це принесе негативні наслідки для майбутнього Росії.

"Є елемент троллінгу. Іноді Путін чудить: зараз я вас всіх обіграю і ви нічого не зробите" - заявляє кишеньковий письменник Путіна.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Прилєпін зізнався, що сидить у Facebook, а не в якійсь російській соціальній мережі тільки за тим, щоб збирати більше грошей. Адже там він може зібрати 100 тисяч рублів за 15 хвилин.

Вразив письменникй іншими нісенітнецями, сказавши, що всі в Україні вже давно знали про те, що живуть в різних країнах:

"Захід і Схід не були схожі нічим. В Києві і у Львові говорили, що будемо воювати"

Однак, після Донбасу Прилєпін втратив 90% своїх контрактів, про що він сказав у ході інтерв'ю. І якщо раніше його книги перекладалися на 30 мов, то зараз його переводять тільки Франція і Сербія.

"Я втратив все: ім'я, легітимність, доходи..."

Далі він похвалився, що керував бойовим підрозділом, який вбивав людей і він не знає, як з цим розбиратися. Однак, його нічого не мучить.

"Вони просто лежать у землі, вони просто вбиті. І їх багато. Мій батальйон за показниками перевершував інші. Все, що ми робили, це галіме свавілля. Одного разу, всі прочитають документи і дізнаються, де загинуло найбільше людей. І що я буду робити з цим?"

При цьому Прилєпін вважає, що його не притягнуть до відповідальності, навіть після того, як "маятник хитнеться в інший бік" і Путіна не стане фізично.

"Звичайно не боюся. Я живу в контексті російської літератури, словесності. Де Державін, Пушкін, Лермонтов і Бестужев-Марлінський. Я там і живу. Мене взагалі ніякі ваші суди не хвилюють. Мене ніхто ніколи не посадить у в'язницю", - сказав він.

Як повідомляв Знай.uа Прилепін поповнив безсмертний полк Фіделем Кастро і Че Геварою: "святі росіяни".

Також, Знай.uа писав, "Мавпа Путіна" загинула безглуздою смертю: фото покійного головоріза злили в мережу.