На Вінничині у селі Іванів Калинівського району злочинці підірвали банкомат, який розташовано поблизу місцевого агропідприємства, щоб викрасти чималу суму грошей. Вінницькі експерти визначають, яку саме вибухівку використали гарбіжники, щоб дістатися бажаного.

Як повідомляє Калинівка.city, близько 7.00 прибиральниця побачила пошкоджений банкомат. У поліції зазначають, що кілька днів тому до банкомату завезли значну суму грошей, і саме вибух допоміг викрасти гроші. Наразі справа за експертами, їм слід визначити, якою була вибухова речовина.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за ст. 185 КК України (крадіжка). В Іванові запевняють, що вкрадено понад 400 тисяч гривень.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що у Дніпрі незнайомі люди кидали коктейль Молотова у житловий будинок.

Як повідомив Знай.ua, у Кривому Розі правоохоронці Саксасаганського відділення затримали зловмисника, який вбив та пограбував пенсіонерку.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Знай.ua також розповідав, як харків’янин хотів віджати бізнес свого партнера.