В Партії комуністичного відродження Італії крадіям найбільше припав до смаку бюст Ілліча, який вони вкрали разом з прапором та монетами.

Про це повідомляє місцеве видання Il Tirreno.

Крадіжка сталася ще тиждень тому, проте про неї стало відомо лише зараз.

З приміщення винесли металевий бюст Леніна та частину прапору з символікою серпом і молотом. Зазначається, що поруч з експонатами лежало кількасот євро та електроніка, які грабіжники не зачіпали.

"Ми закликаємо злодіїв повернути нам ці речі, адже вони мають для нас велике символічне значення. Якщо це не був жест залякування, ми закликаємо їх прийти до нас в гості і познайомитися з нашими ідеями: можливо, вони зрозуміють важливість боротьби за рівне і вільне суспільство", - заявив глава партії Марко Чуппесі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Канаді увічнять ленінопад. У столиці Оттаві підтримали хвилю декомунізації, що прошла по Україні.