У Вінниці на вокзалі патрульні розшукали двох малолітніх дітей віком 9 та 11 років, які самовільно залишили рідну домівку.

Напередодні ввечері донька та син місцевого мешканця не повернулись додому з прогулянки, про що він повідомив поліцію. Поліцейські перевіряли під’їзди будинків, підвальні приміщення, місця масового скупчення людей, опитували сусідів. Вживши оперативні та пошукові заходи, близько другої години ночі працівники поліції знайшли дітей на залізничному вокзалі.

За словами розшуканих, вони загралися, а оскільки було пізно і темно, вирішили ночувати на вокзалі.

Батька дітей притягнули до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей). Чоловіку загрожує штраф від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що у мережі з'явилися скандальні кадри манери "спілкування" судді адміністративного суду Одеси Дмитра Запорожана з патрульними поліцейськими.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua дитина зникла в морі під Одесою, два дні ні слуху ні духу: згорьовані батьки звинувачують себе.

Також Знай.ua повідомив, що підліток з міста Пологи, який відпочивав сьогодні в Бердянську, зник у морі.