У п'ятницю, 16 серпня, у Камеруні в порту Дуала невідомі викрали вісім українських і дев'ять китайських моряків. Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на джерело у ВМС.

За інформацією джерела, викрадачі є нігерійськими піратами, яких влада Камеруну шукає всіма силами.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В Малайзії Ноель Чунг, який очолює Міжнародне морське бюро (IMB), сторожове агентство, сказав, що 17 моряків були захоплені з двох кораблів, які були атаковані, коли стояли на якорі у Дуала. За його словами, один з короблей був німецьким, але ходив під прапором Антигуа і Барбуди.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Вісім членів екіпажу були викрадені з корабля, що складається з 12 азіатських і європейських моряків", - сказав він.

нігерійські пірати
нігерійські пірати

Нагадаємо, російське судно спопелив нещадний вогонь.

Як повідомляв портал Знай.uа, загадкове вбивство в Криму заплутало навіть бувалих, шукали всією Україною.

Також Знай.uа писав про те, на Донбасі трагічно загинув боєць Нацгвардії, вся Україна в сльозах.