Відомий американський актор Пітер Фонда пішов з життя у віці 79 років. Відомо, що Фонда помер у п'ятницю вранці в колі сім'ї у себе вдома в Лос-Анджелесі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Повідомляється, що Фонда помер у п'ятницю вранці в колі сім'ї у себе вдома в Лос-Анджелесі. Причиною смерті стала гостра респіраторна недостатність, викликана раком легенів.

Пітер Фонду народився 23 лютого 1940 року в Нью-Йорку. На його рахунку кілька десятків кінострічок. Найбільшу популярність йому принесла роль у фільмі "Безтурботний їздець" режисера Денніса Хоппера.

Нагадаємо, раптово пішов з життя зірка "Ходячих мерців", світ оплакує втрату.

Як повідомляв Знай.uа продавав дітей у рабство: відомого мільярдера знайшли мертвим у тюремній камері.

Знай.uа писав, пішов з життя видатний українець: був кращим.