На популярному українському курорті Кирилівка почалася "золота лихоманка". Українці масово досліджують пляжі Азовського моря у пошуках цінностей. Про це передає "Дніпровська панорама".

"Шукачі золота — природне явище кожну осінь і весну в Кирилівці. Протягом літа відпочиваючі втрачають золото і коштовності, шторми, припливи і відливи виносять періодично їх на берег. Тому шукачі пригод кожне міжсезоння обстежують берег в пошуках скарбів туристів", — розповів головний редактор НІАП Кирилівка УКР Євген.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Одна із золотошукачок під ніком Олена Майор розмістила у своєму каналі на YouTube відео, на якому детально розповіла про зібрані скарби. Так, жінці вдалося знайти монет на 400 гривень і купу ювелірних прикрас.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, на курорті під Запоріжжям гримить скандал, "Не вода, а букет болячок".

Як повідомляв портал Знай.uа, під Дніпром знайшли потопельника, дуже дивна смерть.

Також Знай.uа писав про те, в одеському лимані трагічно загинув чоловік, давно рвався на відпочинок.