У неділю, 18 серпня, в Україні очікується суха і тепла погода. Про це пише синоптик Наталя Діденко на своїй сторінці в Facebook.
"Температура повітря 18 серпня підвищиться і складе + 24 + 29 градусів. На Чернігівщині, Сумщині місцями + 20 + 23 градуси", - пише синоптик.
Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Так, за інформацією Діденко, ймовірність дощів мінімальна, хіба що, на північному сході країни буде більше хмар і невеликі опади.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"У Києві завтра очікується прекрасна погода: сухо, красиві купчасті хмари, вдень +24 + 26 градусів. Можна повигулюваты вихідні білі сукні чи костюми, яким вічно погоди не вистачає - буде і не жарко, і не зимно. Тільки ягоди поїжте удома, щоб не заляпатися", - підсумувала синоптик.

Неділя в Україні буде теплою, комфортною, із красивими хмарами, без злив. Якраз для вдалих селфі на технічних зупинках...

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Zaterdag 17 augustus 2019

Нагадаємо, Зеленський має намір покинути Банкову.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко знову назвав себе президентом і показав нові 150 мільйонів.

Також Знай.uа писав про те, що Укрпошта знову задерла тарифи, в українців впала щелепа.