Лікуватися і пригощатися

Експерти кажуть, що в 2019 році великого потоку туристів на українських курортах не спостерігається.

"На ринку багато вигідних іноземних пропозицій, а тому українці обирають відпочинок за кордоном", — пояснив директор Центру розвитку туризму України Володимир Царук.

До того ж, він додає, що незважаючи на це наші оздоровниці і санаторії в Трускавці, Моршині будуть повністю заповнені і в "оксамит". Путівка на двох на тиждень у звичайний санаторій Трускавця буде коштувати 8900 грн. За ці гроші парі забезпечать проживання, триразове харчування, діагностику і лікувальні процедури. Такі ж умови, але в оздоровниці класом вище обійдуться вже в 14—20 тис. грн. Схожа вартість оздоровлення — в Моршині.

Затребуваними будуть карпатські напрямку. У цю пору року там сезон збору врожаю і проходять "свята шлунка" і різні дегустації. Тижнева поїздка на Івано-Франківщину обійдеться двом 11 тис. грн. Організатори туру обіцяють показати Верховину, Ворохту, Карпати, Рахів і Яремче, влаштувати похід в гори, зводити в гуцульську церкву, на виставку писанок і в ліс за грибами, пригостити бринзою і баношем. У вартість входить проживання, триразове харчування і навіть пікніки.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На пляж

Гарною ідеєю в "оксамит" стане вояж до моря — восени знижуються ціни на пляжні напрямки.

"Море буде навіть тепліше, ніж у серпні, очікується спад цін на 20—25%, оскільки з початку навчального року кількість туристів зменшиться", повідомив Царук.

Провести тиждень в Затоці можна всього за 1200 грн на двох — якщо зняти кімнату в гостьовому будинку. За 3000—6000 грн можна розраховувати на номер в прибережном готелі з сніданками. Тиждень в подібній готелі на Азовському морі буде коштувати близько 2000 грн на двох. Сюди можна з'їздити і за 10 тисяч такий тур буде включати як проживання в готелі Генічеської Гірці і сніданки, так і трансфер із столиці і назад, а також екскурсії в заповідники "Кам'яні могили" та "Асканія-Нова".

Якщо ж часу обмаль, можна придивитися до турів на вихідні дні: в Одесу, Львів, Кам'янець-Подільський, Батурин. Такі поїздки стартують від 300—500 грн з людини.

Нагадаємо, що в Туреччині можуть змінити стандарти "все включено".

Як повідомляв портал Знай.ua, на українському курорті почалася "золота лихоманка".

Також портал Знай.ua писав, що на популярному курорті знайшли тіла двох туристок.