Зірка популярного українського телесеріалу "Школа" Ліза Василенко, яка порвала з колегою по шоу Олександром Петренко, розповіла, як її ображали в школі однокласники. Красуня-акторка і модель в старших класах страждала від буллінга через свої специфічні захоплення.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що в молодіжному серіалі Ліза Василенко виконала роль популярної Лоли, так і в реальному житті юна леді не обділена увагою фанатів. Однак, у старших класах дівчина страждала від знущань своїх однолітків.

"В старших класах я захоплювалася косплеем ‒ переодягалася в костюми персонажів улюблених мультиків і фільмів. Однокласники говорили, що я схожа на клоуна і виглядаю нерозумно. Мені було боляче і сумно через те, що мене не розуміють. Одного разу вони вдарили мене в живіт. В той день я прийшла додому в сльозах і після цього перестала ходити в школу", – розповіла актриса.

До того ж, щоб успішно скласти всі іспити, Лізі довелося відвідувати індивідуальні заняття. Подолати свої страхи їй також допомогла її мама, яка за освітою психолог.

Нагадаємо, що Оля Шелбі, відома роллю Тані в популярному серіалі "Школа", порадувала фанатів піснею "До неба".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ліза Василенко позбавила фанатів сну інтимними фото.

Також портал Знай.ua писав, як змінилася бунтарка Женя з "Сватів" від Квартал 95.