16 серпня близько 22.00 до львівських правоохоронців звернулась матір двох хлопчиків. Вона повідомила, що сусід викрав її дітей, побив та зґвалтував хлопчиків, повідомили у Нацполіції Львівської області. Жінка повідомила про те, що сусід насильно утримував двох її синів у віці 7 і 10 років, побив їх і здійснював розпусні дії.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині чоловікові загрожує ув'язнення до восьми років за вчинення розпусних дій над малолітніми дітьми.

Прес-служба ГУНП у Львівській області повідомляє, що на лаву підсудних може сісти чоловік за розбещення дітей.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Спіймали педофіла
Спіймали педофіла

Правоохоронці вирушили за місцем виклику і затримали 35-річного львів'янина. Чоловік заявив, що таким чином він хотів провчити братів, щоб ті не ображали його дітей.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Санкції обидвох статей передбачають позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у Львові накрили мерзенного педофіла, який знущався над дітьми на очах у матері: подробиці кошмару.

Як повідомляв портал Знай.ua, у суді Кривого Рогу відбулося засідання щодо кримінальної справи за обвинуваченням подружжя, які ґвалтували і знімали 4-річну дочку в порно.

Також Знай.ua писав про те, що в Донецькій області дідусь ґвалтував свою внучку, поки її мати їздила на заробітки в Польщу.