Прикрий інцидент стався 17 серпня о 11:00 вранці в черзі на TaxFree у пункті пропуску "Корчова–Краківець". Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав голова громадської організації "Варта1" Ігор Зінкевич.

За словами чоловіка, в українки зупинилось серце просто на пункті пропуску.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На пропускному пункті Корчовій, в черзі на такс фрі, жінці стало погано, зупинка серця, пробували реанімувати, але на жаль померла", - йдеться у дописі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

За словами очевидців, жінка - громадянка України 1958 року народження. Більше подробиць поки не повідомляється, однак відомо, що на місці події були медики-реаніматологи.

17.08.2019 о 11:00 на пропускному пункті Корчовій, в черзі на таксфрі, жінці стало погано, зупинка серця, пробували...

Geplaatst door Igor Zinkevych op Zaterdag 17 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Українці у коментарях взялись активно висловлювати свої думки стосовно ситуації. Інформація про трагедію миттєво розлетілась просторами інтернету.

"Це не просто жахіття, - це суцільний жах, щоб стояти по 2 сутки в черзі, а поляки в будці іграють ігри на телефоні, це не те що простого виховання, це ні якого виховання нема. Панами ще себе називають", "Наші люди змушені їхати хто на роботу, хто по товар, щоби заробити хоть яку копійчину", "І кордон паралізувало на кілька годин. Дякуємо за інформацію, бо чули, що щось сталось, а не знали що", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Міноборони Великобританії оголосило тендер на створення унікальних безпілотників, які будуть діяти в парі з військовими літаками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ задокументувала масове порушення Мінських домовленостей на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що ЗСУ знищили взводний опорний пункт терористів на Донбасі.