В Україні з'явилась нова схема ввезення авто з-за кордону. Причому європейські автівки приганяють аж із Японії.

В останні роки в Україні почали активно звозити автомобілі з різних куточків світу – з Грузії, США, країн Європи та навіть з Еміратів і Південної Кореї. Що стосується Японії, це поодинокі випадки і, скоріше, виняток, ніж правило.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

авто з іноземною реєстрацією

Однак днями читач ТопЖир повідав цікаву історію – хтось вже не перший раз ввозить в Україну класичні Мерседеси, і не з Польщі або Німеччини, а з … Японії!

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Користувач показав свіжі фото, як перевозять Mercedes-Benz в 124-м кузові (купе і седан), які тільки-тільки привезли до Києва з Одеси.

На фотографіях видно, що на автомобілях присутні японські ієрогліфи.

Крім того, дані машини мають руль з лівого боку, хояа всім відомо.ю що у Японії - зправа.

Щодо легалізації транспортних засобів - тут питання відкрите. Розмитнення машин таких років в теорії хоч і можливе, але коштувати вона буде просто космічних грошей. Якщо ознайомитися з розцінками в Японії, стає незрозуміло, кому вигідні такі покупки.

Нагадаємо, останній шанс євробляхерам: Зеленський дозволить водіям нарешті видихнути з полегшенням.

Як повідомляв Знай.uа, новий глава митниці Нефьодов озвучив долю "євроблях", тисячі українців завмерли в очікуванні: "Точно не повинно бути...".

Також Знай.uа писав, українці просять Зеленського розпродати елітний автопарк Кабміну та міністерські дачі.