Агента російської військової розвідки викрили на одному із стратегічних підприємств України – авіазаводі «Мігремонт» в Запоріжжі, йдеться в сюжеті ТСН.

Шпигун зливав росіянам всі секретні дані.

У затриманого шпигуна Олексія Лазаренка на флешці знайшли фото ударних українських винищувачів. Правоохоронцям вдалося дізнатися, що він був завербований п'ять років тому і мав доступ до військових таємниць. Зрадника затримали цього літа на кордоні з Росією. За даними слідства, він намагався в'їхати в Росію і надати куратору - офіцеру ГРУ Сергію Казачкову – нові дані про роботу на заводі.

Затриманий Лазаренко при собі мав ноутбук, який використовував для кодування повідомлень за допомогою шифрувальної програми, а також два телефони, які неможливо було відстежити, так як після відправки інформації, вони змінювали унікальний ідентифікаційний код.

Засекречену інформація росіяни отримували протягом 5 років.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що Міноборони посилило Чорноморський флот новими безпілотними літальними апаратами. До складу 318-го змішаного авіаційного полку, який базується під Севастополем.

Як повідомляв Знай.ua Міноборони Великобританії оголосило тендер на створення унікальних безпілотників, які будуть діяти в парі з військовими літаками

Знай.иа писав, що армія США планує використовувати передові технології, щоб значно знизити шум і візуальну видимість гвинтівок наступного покоління, згідно з новими даними з спільної програми обслуговування стрілецької зброї.