Здається, відпочинок у Бердянську для багатьох може закінчиться вже зовсім скоро. А все через нашестя медуз, від яких туристам ніде сховатися.

На березі моря в Бердянську безліч медуз.

Відео з медузами, які атакували море, з'явилося в Telegram-каналі «ХС. Харків». Аномальне природне явище зняли в Азовському морі біля міста Генічеськ.

Медузи у Бердянську заважають людям плавати.

За словами відпочиваючих, море перетворилося в «суп з галушками».

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Самі по собі медузи не становлять загрози для людей, але все-таки краще триматися від них подалі, скоріше всього їх надмірне поява пов'язана з тим, що в Азовському морі збільшилася концентрація солі.

Нагадаємо, що у суботу, 24 серпня, на День Незалежності у Києві прогнозується суха сонячна погода з поривчастим вітром і температурою близько +25°C

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.