У Вінниці поліція перевернула місто догори дригом, в пошуках двох зниклих дітей 9 і 11 років.

Співробітники ювенальної превенції Київського відділення поліції Вінниці розшукали двох малолітніх дітей, які не повернулися додому.

У поліцію, із заявою про зникнення своїх малолітніх дітей звернувся, горе-батько. Чоловік повідомив, що 14 серпня його дочка і син не повернулися додому з прогулянки. Поліцейські перевірили під'їзди будинків, підвальні приміщення, місця масового скупчення людей. Вночі працівники поліції знайшли дітей на залізничному вокзалі.

З маленькими втікачами поліцейські провели профілактичну бесіду, та розповіли про небезпеки, у які вони тільки дивом не потрапили.

Діти розказали, що загралися, а оскільки було пізно і темно, вирішили ночувати на вокзалі. Горе-батька чекає адміністративна відповідальність за ст.184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua у Харкові побили батька з дитиною, по-звірячому знущалися і нацькували собаку.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що в Одесі зникла жінка, вже місяць мовчання.

Також, Знай.ua повідомив, як чоловік розправився з дружиною і зробив собі харакірі.