У неділю, 18 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил в одному з підрозділів Нацгвардії загинув військовий, троє отримали поранення. Про інцидент повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.
НП сталася близько 18.00. Пораненим надали невідкладну медичну допомогу. Наразі їх життю нічого не загрожує.

Трагедія сталась через порушення заходів безпеки при поводженні зі зброєю та боєприпасами, загинув один військовослужбовець, ще троє отримали поранення середньої і легкої тяжкості.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Правоохоронці зі складу ООС зараз встановлюють обставини і причини інциденту.

"Близько 18.00 години в районі проведення операції Об'єднаних сил в одному з підрозділів Національної гвардії України загинув 1 військовослужбовець та 3 отримали поранення середньої та легкої важкості", - йдеться в повідомленні.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також у штабі повідомили, що за добу 18 серпня на Донбасі терористи 13 разів порушили режим припинення вогню. Позиції військ обстрілювали з БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Втрат серед військових в результаті обстрілу не зафіксовано.

Нагадаємо, Міноборони Великобританії оголосило тендер на створення унікальних безпілотників, які будуть діяти в парі з військовими літаками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ задокументувала масове порушення Мінських домовленостей на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що ЗСУ знищили взводний опорний пункт терористів на Донбасі.