У Вінницькій області п’яниця посварився з дружиною, коли доводи скінчилися, в руках неадеквата опинилася бойова граната. Та коли дебошир почув, що жінка викликала поліцію, викинув боєприпас у траву.

Як повідомили у відділі поліції, інцидент стався 18 серпня в одному з сіл Оратівського району. До поліції зателефонувала жінка й повідомила, що її чоловік у ході сімейної сварки почав погрожувати їй гранатою. У пресслужбі поліції зазначили:

«Працівники поліції затримали нетверезого господаря та на подвір’ї у траві знайшли споряджену бойову гранату РГД-5. Як з’ясувалось, почувши, що жінка звернулась за допомогою до поліції, чоловік викинув боєприпас біля будинку. 55-річний правопорушник пояснив, що придбав гранату, на всяк випадок, у столиці, коли був там на заробітках. Боєприпас з запалом вилучений та направлений на експертизу. Його походження та мету зберігання з’ясують слідчі».

Щодо п’янички відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Як повідомив Знай.ua, нещодавно знайшли застреленим бізнесмена Юрія Лункашу в Молдові.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua оприлюднював інформацію про те, що на Вінничині, на площі неподалік автостанції, правоохоронці затримали торговця зброєю.

Як повідомляв Знай.ua, що у Вінниці міський суд ухвалив обвинувальний вирок злочинцю, який, разом із спільником, побили та пограбували чоловіка.