Як виявилося, мешканці багатоповерхівки в Запоріжжі (район м'ясокомбінату) ось вже тиждень живуть без централізованого водопостачання. Про це повідомляють в соціальних мережах.

Жителі Запоріжжя без води другу тиждень.

Виявляється, місцева влада не особливо поспішає виправляти ситуацію. За словами КП «Водоканал», проблема полягає у внутрішньобудинкових мережах. Ремонти були проведені, але після згорів насос і водопостачання знову перекрито.

Жителі Запоріжжя без води другу тиждень.

Коли жителям відновлять подачу холодної води, в КП «Водоконал» поки не повідомляють.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, що у суботу, 24 серпня, на День Незалежності у Києві прогнозується суха сонячна погода з поривчастим вітром і температурою близько +25°C

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.