Скандальне державне підприємство "Укрзалізниця" вляпалась у черговий скандал через недолугий сервіс у потягах. У вагоні фірмового поїзда "Оберіг" Харків-Київ були помічені таргани, а пасажирам дали вологу постіль. Про ситуацію розповіла пасажирка Ірина Роменська на своїй сторінці в Facebook.

Пасажирка також опублікувала фото старих килимів із затхлим запахом, які УЗ обіцяла забрати з вагонів поїздів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Привіт, фірмовий поїзд "Оберіг", привіт, вічний килим, привіт, тараканчики, а я думала, що ви вже давно вимерли, але ні, ви всі тут, сюрприз, о, а ось і волога постіль, як я скучила. Ну, що, чекаю провідницю!" - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обурена жінка сказала провідникам, що їй принесли вологу постіль, на якій неможливо спати. Примітно, що реакція була миттєвою - "зі швидкістю звуку" - Ірині принесли нову, на цей раз суху.

Також провідниця навіть висловила подив: мовляв, "Тю, то ще не мокра, вам пощастило, а буває, що мокра, та ще й дірява!"

А ось реакція з приводу комах у вагоні поїзда виявилася досить дивна.

"А тарганів не бійтеся, вони вночі сплять", - передала Роменська слова "провідниці душки".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Працівниця УЗ зазначила, що має великі клопоти, адже за 15-хвилинну зупинку в Києві вони повинні встигнути випустити всіх пасажирів, прибрати і потім прийняти нових.

"З усього вагона постіль попросила замінити тільки я. Волога у двох моїх сусідів. Висновок - всіх нас**ть. Їжу, коротше", - написала вона в коментарях до публікації.

Користувачі мережі обурені через недолугий сервіс. І в коментах назбиралась маса історій з проблемами через Укрзалізницю.

Нагадаємо, що Укрзалізниця підготувала подарунок до Дня Незалежності: всі бажаючі зможуть провести свята у сімейному колі.

Як повідомляв портал Знай.ua українці все частіше скаржаться на жахливий сервіс "Укрзалізниці" та її голова Євген Кравцов день за днем отримує негтивный відгуки про її діяльність. Однак тепер від бездіяльності помер чоловік.

Також портал Знай.ua писав, що 13 серпня, в поїзді Рахів-Київ загинув чоловік.