Створена на початку липня петиція про перейменування вулиці Перемоги в Запоріжжі на честь Степана Бандери набрала 760 голосів запорожців (для розгляду необхідно 750 і більше). Тому повинна бути розглянута на сесії Запорізької міськради.

Як повідомив запорізький депутат Андрій Согорин, в цю середу петицію розглянуть на профільній комісії і незабаром винесуть на найближче засідання.

Ще одну вулицю в Запоріжжі перейменують.

В крайньому випадку питання розглянуть у вересні. Сесія Запорізької міськради, на якій можуть розглянути петицію про перейменування вулиці Перемоги в честь Степана Бандери відбудеться в середу, 28 серпня.

Вулиця Перемоги в найближчому майбутньому буде носити ім'я Степана Бандери.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що окружний адміністративний суд Харкова почав виробництво по поверненню одному з харківських проспектів імені радянського маршала Жукова,

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що депутати Дніпровської міської ради проголосували за перейменування вулиці 8 Березня, яка знаходиться у Соборному районі. Тепер вулиця названа на честь співака і композитора Мусліма Магомаєва.