Ми вже повідомляли, що небезпечного шпигуна Олексія Лазаренка затримали на кордоні з Росією, коли той їхав зустріч зі своїм куратором. При собі у нього знаходилася флешка з фотографіями ударних винищувачів ПС ЗСУ та супутньою документацією.

Шпигун розповів, що ховав її в брудних шкарпетках, щоб ніхто не зміг виявити секретну інформацію.

На кордоні з Росією затримали українця-шпигуна, який зливав інформацію.

Крім того, за словами зрадника, він зливав інформацію заради своєї сім'ї, хотів, щоб рідні ні в чому не потребували. Продовжував передавати інформацію Лазаренка протягом п'яти років. У ролі куратора з боку країни-окупанта виступав Сергій Козачков, офіцер Головного розвідуправління Генштабу Збройних Сил Росії.

Сергій Лазаренко видавав важливу інформацію окупантам заради своєї сім'ї.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також відомо, РФ вийшла на Лазаренка через "антимайданівця" Артема Шарлая. Вони видали шпигунові ноутбук з шифрувальної програмою та два телефони, які неможливо відстежити в мережі.

Нагадаємо, що Міноборони посилило Чорноморський флот новими безпілотними літальними апаратами. До складу 318-го змішаного авіаційного полку, який базується під Севастополем.

Як повідомляв Знай.ua Міноборони Великобританії оголосило тендер на створення унікальних безпілотників, які будуть діяти в парі з військовими літаками

Знай.иа писав, що армія США планує використовувати передові технології, щоб значно знизити шум і візуальну видимість гвинтівок наступного покоління, згідно з новими даними з спільної програми обслуговування стрілецької зброї.