Державна міграційна служба зобов'язується допомогти з упізнанням іноземців, що перебували в одеському готелі "Токіо Стар" під час пожежі.

Про це заявила в. о. голови області Світлана Шаталова на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв'язку з пожежею.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Головному управлінню ДМС України в Одеській області доручено провести ідентифікацію іноземних громадян, перевірити законність їх перебування на території України, організувати взаємодію з представництвом МЗС України в Одеській області за сприяння документування та повернення іноземних громадян в країни громадянства", - вказується в повідомленні ОДА.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, представництву МЗС в Одеській області було доручено проінформувати іноземних представників, чиї громадяни постраждали у пожежі.

Нагадаємо, що власнику скандального готелю "Токіо Стар", де загинуло 9 людей, повідомили про підозру у порушенні вимог пожежної безпеки.

Як повідомляв портал Знай.иа, жертви смертельної пожежі в "Токіо Стар" в Одесі заговорили.

Також портал Знай.иа писав, що пожежу в "Токіо Стар" розслідують в Одесі, копи розкрили останні подробиці.