Синоптики обіцяють в Запоріжжі спекотний день: 20 серпня стовпчики термометрів піднімуться до високих плюсових позначок.

Практично цілий тиждень в Запоріжжі була хмарна погода. Але сьогодні сонечко вирішило взяти все в свої руки і нарешті прогнати хмари на цілий день. Хіба що в Бердянську з ранку буде хмарно, але вже після обіду небо проясниться. Температура підніметься до рекордних на сьогодні +33 градусів.

У Запоріжжі сьогодні буде дуже жарко.

Вдень хмари в Мелітополі з'являться на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Без опадів, температура +24 +32 градусів.

Небо в Кирилівці з ранку буде хмарним, але вже після обіду на небі – зовсім без хмаринок. Температура сьогодні підніметься до +22 +29 градусів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Температура підніметься до рекордних позначок.

Нагадаємо, що у суботу, 24 серпня, на День Незалежності у Києві прогнозується суха сонячна погода з поривчастим вітром і температурою близько +25°C

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.