Ще в червні 2018 року українка повернулася на батьківщину разом зі своїм чоловіком мексиканцем. А тепер батько вимагає у влади повернути йому доньку, повідомляє Оглядач. Але маленьку дівчинку Мішель-Андреа, мама Яна Чистякова ні за які гроші не готова віддати чоловікові-мексиканцю. Тим більше жінка розповіла, що Карлос Едуардо Сото Тревіно практично не допомагав їй фінансово.

Яна Чистякова вийшла заміж за мексиканця і покинула Україну.

Коли вони познайомилися через шлюбне агентство і одружилися, пара відразу переїхала жити за кордон і там вже Яна завагітніла і народила доньку від іноземця. Карлос заборонив їй працювати і відкривати манікюрний салон, який обіцяв раніше. Крім того, жінка дізналася, що мексиканець насправді не той, за кого себе видає.

Коли дівчинці було п'ять місяців, Яна дізналася, що її мама хвора на рак, причому хвороба була запущена, вже четверта ступінь. За словами дівчини, вона поїхала з чоловіком і дітьми (у Яни ще є старша дочка від першого шлюбу) в Україну провідати маму.

Жінка з дітьми зараз щаслива і перебуває в Україні.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Але через кілька днів після того, як сім'я прилетіла в Україну, Карлос поїхав. За словами Яни, він сказав, що поїхав у справах. І пропав на кілька місяців. Потім він був в Одесі, але до сім'ї не приїжджав. Крім того, за словами жінки, мексиканський чоловік не давав їм грошей. Раз тільки оплатив хіміотерапію мамі і подарував 100 доларів дочки. І то, тільки після того, як Яна його благала.

Потім Карлос знову зник, і знову надовго. Яна в листопаді подала на розлучення і отримання аліментів – по тисячі доларів на місяць. Мексиканець ж в свою чергу звернувся в міністерство юстиції Мексики з вимогою повернути йому маленьку доньку. Нібито її незаконно вивезли в Україну, але згадав він про це чомусь тільки через чотири місяці. При цьому він послався на Гаазьку конвенцію 1980 року.

А вже в лютому Яну викликали в управління юстиції Запорізької області і запропонували добровільно віддати дочку батька в Мексику.

Чоловік вимагає повернути дочку йому і залишити дівчинку без матері.

За словами адвоката мексиканця, Яна вимагала у нього квартиру, машину за те, що дозволить батькові ведеться з дитиною. Також у чоловіка це пізній і єдина дитина і він хоче бачиться з дитиною і вирішити конфлікт мирно. Але при цьому планує забрати дитину у матері і повернути в Мексику.

Мексиканець намагається вирішити конфлікт мирно, але це тільки на словах.

У територіальному управлінні юстиції Запорізької області кажуть, що виконують порядок виконання міжнародної конвенції про викрадення дітей, яку Україна ратифікувала, взявши на себе певні обов'язки.

Нагадаємо, що співробітники поліції Вінниці затримали 23-річного правопорушника, який викрав автомобіль ВАЗ-21053. Машина стояла замкненою у дворі багатоповерхівки.

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що 16 серпня близько 22.00 до львівських правоохоронців звернулася мати двох хлопчиків. Вона повідомила, що сусід викрав її дітей, побив і зґвалтував хлопчиків.