Погода у Запоріжжі порадує 21 серпня жителів міста безхмарним ранком, але вже у середині дня все зміниться - небо затягне хмарами аж до самого вечора. Синоптики опадів не обіцяють, температура повітря коливатиметься від +25 до +31 градусів.

Море сьогодні скасовується - синоптики обіцяють хмарну погоду.

У Бердянську хмари на небі будуть з самого ранку і така погода протримається до самого вечора. Сьогодні трохи похолодає до +23-29 градусів.

Весь день у Мелітополі обіцяє бути похмурим, у другій половині дня небо проясниться та незабаром знову сховається за хмарами. У Кирилівці пасмурному ранку на зміну прийде ясний день, правда ввечері небо знову затягнеться хмарами. Без опадів +22 +28 градусів.

Весь день у Запоріжжі та області - хмари на небі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що у суботу, 24 серпня, на День Незалежності у Києві прогнозується суха сонячна погода з поривчастим вітром і температурою близько +25°C

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.