Вінницький рибоохоронний патруль викрив браконьєра у селищі Сутиски Тиврівського району. На Південному Бузі чоловік ловив сіткою рибу з човна.

Доки патрульні прибули, горе-рибалка наловив сріблястого карася, плітки, ляща, окуня, загальною вагою 3 кг.

Сума штрафу склала, ні багато, ні мало - 2 465 грн.

Патрульні склали протокол та вилучили заборонені знаряддя для ловлі риби.

Порушник завдав майже 2,5 тис. грн. збитків, - Вінницький рибоохоронний патруль 20 серпня 2019 року Вінницький рибоохоронний патруль викрив грубе порушення правил рибальства. Інцидент стався на р. Південний Буг, в смт Сутиски Тиврівського району. Близько 5 години викрито порушника, який з човна , використовуючи сітку, здійснював вилов риби. В результаті йому вдалося добути таку рибу: 10 екз. сріблястого карася, 18 екз. плітки, 4 екз. ляща, 5 екз. окуня, загальною вагою 3 кг. Збитки склали 2 465 грн. На громадянина складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Рибу та заборонені знаряддя лову вилучено. Матеріали справи готуються для передачі до Тиврівського районного суду. У разі виявлення фактів браконьєрства - прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» Вінницького рибоохоронного патруля за номерами телефону: (068) 018-37-52 або (073) 004-86-06.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще
Geplaatst door Вінницький Рибоохоронний Патруль op Dinsdag 20 augustus 2019

Як повідомляв Знай.ua, двоє харків'ян спіймали на вудку самі себе: заплатять за карасі за ціною лобстерів.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що нещодавно у Вінниці затримали та припинили незаконну реалізацію іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту.

Також, портал Знай.ua розповідав, що поліція розпочинає "полювання" на євробляхерів: якими будуть штрафи з 22 серпня.