Нещодавно Держкомтелерадіо затримали та припинили незаконну реалізацію іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту у Вінниці. Книжки, які розповсюджувала правопорушниця без дозвільних документів, вилучено з обігу, а на підприємицю накладено адміністративно-господарський штраф у розмірі 41 тис. 730 грн.

Нагадаємо, що з 1 січня 2017 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо обмеження доступу на український ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту», згідно з яким видавнича продукція, що має походження або виготовлена та/або ввозиться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України, може розповсюджуватися в Україні за умови наявності відповідного дозволу.

Видавнича продукція, ввезена в Україну після 1 січня 2017 року в Україну без відповідного дозволу, вилучається з торговельної мережі. Передбачено штраф розмірі 10 мінімальних заробітних плат за кожен випадок такого розповсюдження, вчиненого вперше, та у розмірі 50 мінімальних заробітних плат за кожен наступний випадок такого розповсюдження.

Нагадаємо, Знай.ua розповів, що у Швейцарії, знайшли раніше невідомі ілюстрації до казки "Маленький принц". Їх зробив сам автор легендарного твору Антуан де Сент-Екзюпері.

Портал Знай. ua також повідомляв, що Український тиждень моди проходитиме з 31 серпня по 4 вересня.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua, Фреймут злила фото з весілля.