Найскандальніша українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новими барвистими фото, на яких престала в образі справжньої українки, як і її старша донька Злата Мітчелл.

Фреймут з донькою Златою
Фреймут з донькою Златою

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На фото можна побачити, як створювалася ілюстративна частина нової книги Ольги.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На постановочних кадрах повністю відтворені обряди бойківського весілля.

До зйомки підключилися і майже 90-річні бабуся з дідусем Ольги.

Фотографом виступила відома Соня Плакидюк.

"Всього залучили майже 100 чоловік і навіть лелеку. Пишаюся Україною, хочу вам її показати моїми очима." - ділиться Ольга.

В коментарях шанувальники Фреймут миттєво стали коментувати кадри. Однак, знайшлися ті, хто знову начл чіплятися до ваги її доньки Злати:

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Круть! Краса яка, Ольга!", "За ваших дідуся і бабусю довгожителів - лайк!) А проект в українсько народному стилі як зазвичай напевно буде щось стрьомне", "Яка чудова ідея саме так показати красу нашого народу", "Вітаю!!! Ідея - супер! Вже хочу книжку!", "Пишаюся нашою країною і її талановитими людьми", "Злату пора на воду садити!", "А що це за пампух на другому фото в середині між дівчатками?", "Оля, що з вашими руками?"

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.