Колишній чиновник Микола Рогов, винний у смерті медсестри Вінницького військового шпиталю Юлії Гуріної намагається уникнути відповідальності.

Чоловік загиблої розповів журналістам, що екс-чиновник вже "вирішив питання" з іншими потерпілими.

"На полі до мене приїхав якийсь чоловік, який почав пропонувати допомогу та цікавитись, чи "щось треба". Відрекомендувався помічником водія. За кермом цього "Мерса" був відомий колишній депутат-"регіонал", екс-керівник Донецької та Одеської залізниць Микола Рогов! Він летів зі швидкістю близько 200 кілометрів на годину. Буцімто набирав на телефоні СМС і відволікся”, - розповідає чоловік загиблої.

Під колесами загинув й торговець-азербайджанець, батько чотирьох дітей. Кажуть, що родина загиблого вже не має претензій", - заявив він.

За словами чоловіка, через проблеми зі здоров'ям суд відправив екс-посадовця під нічний домашній арешт, а не в СІЗО.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Телефонував вже інший помічник посадовця знову із пропозицією "домовитись".. Я не збираюсь пробачати кров на його руках", - додав він.

Як повідомляв Знай.ua, під Дніпром байкер збив матір п'ятьох дітей.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Запоріжжі маршрутка підім'яла чоловіка на зебрі.

Знай.ua розповідав, що в Одесі сталася моторошна аварія.