У Вінниці представники Держкомтелерадіо виявили, затримали і припинили незаконну реалізацію іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту.

Книгарка поширювала ліературу без дозвільних документів. Незаконну продукцію вилучено з обігу, а на підприємницю накладено адміністративно-господарський штраф у розмірі 41 тис. 730 грн.

Нещодавно, у Путіна відкрито заговорили про знищення України. Політик з РФ, Костянтин Затулін, висловив думку, що Україна повинна зникнути з її нинішніми цінностями. Та український експерт, Вадим Трюхан, який розбив агресивну позицію українофоба зазначив:

“Україна хоче існувати, а Росія в особі таких людей, як ви, хоче, щоб Українине було. У нас конфлікт інтересів!”

Як нещодавно повідомляв Знай.ua, Україна може почати видобуток газу на шельфі Чорного моря поруч з анексованим Кримом.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Портал Знай.ua повідомляв, що у Харкові звільнили скандальну фанатку Путіна.

Нагадаємо, що Знай.ua розповідав, що у мережі з'явилося відео, на якому мешканки терористичної "ЛНР" нахабно вимагають від України ремонту зруйнованого Росією мосту й обзивають українців.