Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк заявив, що ініціює переговори з керівництвом річкових перевезень про організацію річкової переправи через Дніпро.

Із-за того, що на греблі Дніпрогес на ремонт закрили дві смуги для руху транспорту, у Запоріжжі стався транспортний колапс. З вечора і до 22:00 запоріжці стояли в пробках, намагаючись проїхати з лівого на правий берег. У місті виникла надзвичайна ситуація. Ремонт греблі в таких умовах ще не проводили.

В Запоріжжі з ранку справжній транспортний колапс.

"Якщо б ви це питання підняли б п'ять років, три роки тому, ми б по-іншому підготувалися", - сказав мер. Вже б в Запоріжжі була б поромна переправа. Місто б зробило під’їзди і плавав би пором – для пасажирів і машин, - вважає Буряк.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Він анонсував завтрашюю зустріч з керівництвом річкових перевезень, на якій має намір обговорити питання запуску річкової переправи.

Влади були не готові до такого: люди обурені ситуаціями на дорогах.

Нагадаємо, що з моменту початку ремонтних робіт на проїжджій частині греблі Дніпрогес ситуація з проїздом погіршується.

Як повідомляв Знай.иа, одеського бізнесмена і власника готелю "Токіо Стар" взяли під варту на 60 діб без права на заставу. Чоловіки звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 людей.

Знай.иа писав, що в інтернеті з'явилося відео повітряного удару українських військовослужбовців по складу з технікою сепаратистів на Донбасі.