На Вінниччині невідомі зловмисники понищили садове господарство місцевого фермера. Три гектара абрикосів та 2 - черешень у селі Суботівці Могилів-Подільського району. Власник, місцевий фермер, Сергій Ісайко розповів журналістам:

“Я вже займаюсь садівництвом понад 25 років, ніколи не мав проблем через свою діяльність, не отримував погроз. Маю багато насаджень у різних селах району. Землю у Суботівці придбав у громадян, вона є нашою приватною власністю. Висадив там 3 га абрикосів, з яких цього року вперше зібрали урожай. У суботу я приїхав на поле для проведення планових робіт по догляду за садом. Але від побаченого у мене сльози на очах виступили. Всі дерева були зрубані, ймовірно їх знищували сокирами, пробували «ножовками», але не вийшло. Коли відійшов трохи далі до іншої ділянки, застав ту саму картину. Всі 2 га молоденьких черешень теж лежали на землі», — розповідає Сергій Ісайко.

Він підозрює, що це справа рук місцевого агрохолдингу ТОВ «Прогрес».

За його словами, раніше вони “передискували” ділянки, й не понесли жодного покарання. Сергій Ісайко вважає, що його хочуть залякати.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що у Вінниці почастішали акти вандалізму.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Також, Знай.ua розповідав, що у Запоріжжі вандали розгромили відомий пам'ятник.

Портал Знай.ua повідомляв,що дніпровські вандали розгромили візитівку міста.