До кінця тижня в Україні прогнозується невелике зниження температури. Про це повідомляється на офіційному сайті Укргідрометцентру.

У четвер, 22 серпня, на Заході країни очікується сонячна погода, без опадів, а температура повітря трохи знизиться – вдень +23...+26 градусів до +29 градусів прогнозують тільки на Закарпатті. У Центрі буде ж +28...+31 градус. В Кіровоградській області вдень обіцяють до +32 градусів, у Харківській – до +33 градусів, у Дніпропетровській, Запорізькій, Луганській, Донецькій, Херсонській, Миколаївській та Одеській областях – до +34 градусів тепла.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У п'ятницю, 23 серпня, в західних областях України метеорологи прогнозують суху погоду і температуру повітря до +26 градусів вдень, у Центрі будуть дощі при +29...+31 градус. На Півдні, Сході та Приазов'ї очікується до +32 градусів.

У суботу, 24 серпня, на День Незалежності України, по всій країні не очікується опадів, крім Закарпаття. На Заході вдень буде до +26 градусів, в Центрі – до +31 градуса, на Сході – до +28...+30 градусів, на Півдні та Дніпропетровській областях – до +32...+33 градусів.

Нагадаємо, що у суботу, 24 серпня, на День Незалежності у Києві прогнозується суха сонячна погода з поривчастим вітром і температурою близько +25°C

Як повідомляв Знай.ua, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.ua писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.