Кортеж з понад двох десятків урядових автомобілів розлютив українців. На відео, яке опублікував на своїй сторінці в Facebook журналіст Олександр Гончаров, видно, що заради машин перекрили рух по вулиці.

Як уточнюється, кортеж супроводжував кортеж прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху, який разом із президентом Володимиром Зеленським відвідував меморіал жертвам Голокосту у Бабиному Яру.

Українці іронізують, що кортеж з 26 автомобілів – це, насправді, «кортеж із велосипедів», тим самим натякаючи на передвиборні обіцянки Зеленського.

Кортеж з велосипедів

Це не кортеж Нетаньягу, як ви могли подумати! Це наш хлопець Вова на вєліку.

Geplaatst door Баба і кіт op Dinsdag 20 augustus 2019

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Однак, перекриття доріг і супровід держохороною делегацій «іноземних держав, урядів, парламентів та міжнародних організацій, які перебувають в Україні з офіційними або робочими візитами», прописано в законах України.

Численний кортеж і перекритий транспортний рух також могли бути вимогами ізраїльської сторони.

Нагадаємо, в Кривому Розі замінували будинок Зеленського, поліція піднята по тривозі.

Як повідомляв раніше Знай.uа неадекват погрожував батькам Зеленського.

Також Знай.uа писав про те, що Зеленський вирішив долю мільйонів одним рішенням.