24 серпня вся Україна святкує великий день. Рівно 28 років тому наша країна здобула незалежність.

В честь цього в кожному місті готується унікальна концернта програма. Як же будуть святкувати День незалежності в різних містах нашої країни?

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Отже, цього року в столиці цей день розпочнеться з Маршу гідності за яким послідує Марш захисників України.

Дана подія на чолі з президентом Володимиром Зеленським стартує в 9:30 Алеї Героїв Небесної Сотні. Після цього на Майдані Незалежності відбудеться нагородження і концерт. Заплановано виступ ONUKA, а також відомих оперних співаків.

В Одесі святкування Дня незалежності традиційно розпочнеться з покладання квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку, Маршу захисників України і мітингу.

Також на Приморському бульварі продовжиться 10-й вишиванковий фестиваль. Потім з 13:00 до 14:00 організатори планують "ланцюжок з вишиванок", до складання якого запрошують всіх охочих у вишиванках.

В Харкові напередодні Дня незалежності, 23 серпня, коли мешканці святкують День міста, розпочнеться лицарський турнір "Кубок Слобожанщини-2019". У програмі заплановані показові бої в різних категоріях, включаючи професійну.

У Львові продовжиться Міжнародний фестиваль фольклору "Jazz Bez", а на Арені Львів виступить співак і композитор Олег Винник.

У парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького відбудеться кавуновий фестиваль з конкурсами та розіграшами. Плата за вхід - кавун.

Нагадаємо, що День незалежності 2019: Туреччина перефарбує головний символ заради України, побачать усі

Також Знай.uа писав, легендарний Скорик, 5 оркестрів і ONUKA відомо подробиці підготовки Ходи Гідності до Дня Незалежності.

Крім того, Знай.ua розповідав, що на Дніпропетровщині до Дня Незалежності встановили найбільшу в Україні металеву підкову.