У мережі опублікували 40-секундне відео унікальної операції Збройних сил України на Донбасі, про яку раніше не можна було розповідати.

Видовище відео опублікував волонтер і військовослужбовець Юрій Мисягін на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Унікальну операцію в середині липня провела розвідувальна група 54-ї механізованої бригади на одній з ділянок фронту.

"Відкладіть на 8 хвилин свої справи і подивитися це відео, по можливості на великому екрані, воно того варте. Наша славна піхота постаралася. Найшвидша і найуспішніша бойова операція ЗСУ за час війни на сході України. Це вперше, коли вся операція була знята на відео. У вас є унікальна можливість побачити всі — від самого її початку, від моменту розвідки і до того чим все закінчилося для російсько-терористичних військ на Донбасі. Всього 12 хвилин вистачило бойовій розвідувальній групі К-2 і команді "Міністерство магії" з 54-ї механізованої бригади, щоб ворог на собі відчув всю силу і міць української піхоти", — написав він.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В операції брало участь всього 35 осіб. Загалом, групам вдалося практично повністю знищити базу терористів і всю техніку, яка перебуває там. Втрати особового складу у терористів склали близько 20 осіб убитими, 11 осіб пораненими. Операція була проведена в середині липня 2019 р., майже за тиждень до оголошення чергового перемир'я.

Нагадаємо, українські військові на Донбасі оцінили мобільні будиночки від Зеленського: краще подалі від обстрілів.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у Зеленського дотрималися обіцянки: українські військові отримають найкращий подарунок до Дня незалежності.

Також Знай.uа писав про статус Донбасу і амністія для бойовиків: Путін у Макрона відповів на гострі питання по Україні.