Начальник медичної служби Збройних Сил України генерал-майора медичної служби Ігор Хоменко розповів про досягнення військової медицини та перспективи подальшого розвитку.

Відповідне відео з'явилося на сторінці Військовий медик у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хоменко заявив, що найбільшим випробуванням для військових медиків стали події 2014 року, коли ніхто не очікував такого розвитку подій на Донбасі.

"На жаль, це зовсім інша війна. Це гібридна війна, коли ми воюємо невеликими підрозділами. Вони розірвані. Починаючи з вересня 2014 року, ми зрозуміли, що потрібно тісно співпрацювати з цивільною медициною", - заявив військовий.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ми прийшли до того, що у нас зараз повноцінних 4 мобільних госпіталі, на базі 11-ти лікарень розгорнуті передові хірургічні групи. Рівень допомоги зараз відповідає тим стандартам, які є у країн НАТО", - додав Хоменко.

Нагадаємо, українські військові на Донбасі оцінили мобільні будиночки від Зеленського: краще подалі від обстрілів.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у Зеленського дотрималися обіцянки: українські військові отримають найкращий подарунок до Дня незалежності.

Також Знай.uа писав про статус Донбасу і амністія для бойовиків: Путін у Макрона відповів на гострі питання по Україні.