На вихідних 24 серпня - на День Незалежності України - та 25 серпня буде тепло, як передає синоптик Наталка Діденко.

Спека буде в усіх областях країни, однак, суха погода порадує далеко не всіх. Вітер буде північно-східний, до 15 м/с.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У західних регіонах вночі очікується похолодання до +11...+14, В Ужгородській області до +16. Вдень стовпчики термометра піднімуться до +24...+26, в Ужгородській області до +32. На Закарпатті очікуються дощі з грозами.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На півночі країни вночі буде +11...+13 градусів, вдень температура прогріється до +24...+27 градусів, опадів не передбачається.

На сході України вночі прогнозують +15...+19 градусів, вдень жителів сходу чекає спека в +30...+33 градуси. Дощі з грозами пройдуть в усіх областях, крім Харківської та Дніпропетровської.

У центрі країни вночі очікується +13...+17 градусів, вдень потеплішає до +26...+32 градусів.

На півдні вночі синоптики обіцяють +18...+22 градуси тепла, вдень +30...+34. Дощі з грозами можуть пройти в Херсонській області.

В Києві буде сухо. Вночі термометри покажуть +13...+15 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +25...+27.

Нагадаємо, раніше День Незалежності: українців запитали про головне, що думають земляки про найважливішому державному святі.

Також Знай.uа писав про День Незалежності на колесах: як у Вінниці святкуватимуть головна подія року.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про День незалежності України 2019: найкращі поздоровлення у віршах.