Після страшної трагедії в "Токіо Стар" в Україні посилюють норми безпеки в готелях. Але респектують зараз всіх норм безпеки в інших готелях? Перевіряючі вирішили оселитися в одному з люксових номерів Бердянська. Те, що вони побачили, шокувало всю країну, йдеться в сюжеті ТСН.

У Бердянську перевірили готелі.

Перевірка проходила в пансіонаті «Аграрский мис», де в ціну люкса входить вентилятор і два ліжка, але немає жодного слова про безпеку.

«В номері ніяких димових датчиків або яких-небудь ознак протипожежної сигналізації. Рятувальники кажуть, що заселення повинно починатися з інформацією, куди бігти і що робити у випадку пожежі. Причому - під вашу власну підпис», - йдеться в сюжеті.

У кожному номері готелю повинна бути сигналізація, яка реагує на дим і відкрите полум'я, кажуть рятувальники. Крім того, повинні бути розміщені схеми евакуації, а також обладнане місце для куріння.

Але в готелі немає ні пожежних кранів, ні схеми евакуації, і навіть пожежного виходу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Бердянських готелях небезпечно для туристів.

Нагадаємо, що 29-річний чоловік з Київської області продав квартиру киянки по підробленим документам за 3 млн 700 тис. гривень.

Як повідомляв Знай.иа, в поліцію у Вінниці звернулися налякані батьки неповнолітньої 15-річної дівчини, яка не повернулася додому напередодні ввечері.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.