У районі Горлівки, що на Донбасі, бойовики розпочали провокації та відразу отримали потужну відповідь від українських захисників. Це сталося у четвер ввечері, 22 серпня.

Про це повідомив волонтер Роман Доник на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Два дні орки випрошували. Вчора випросили під вечір. 82-120 мм незрозуміла третя сторона накидала по всій лінії фронту під Голівкою. На жаль у нас два поранених під Горлівкою. Саме це переповнило чашу терпіння", - зазначив Доник.

Два дня орки выпрашивали. Вчера выпросили под вечер. 82-120 мм непонятная третья сторона накидала по всей линии фронта...

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Roman Donik op Donderdag 22 augustus 2019

У ранковому зведенні штаб ООС повідомив, що за вчорашню добу на Донбасі сталася 13 обстрілу. Двоє українських бійців отримали поранення.

"22 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці тринадцять разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зведення станом на 07:00 23 серпня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 22 серпня збройні формування Російської...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 22 augustus 2019

Нагадаємо, українські військові на Донбасі оцінили мобільні будиночки від Зеленського: краще подалі від обстрілів.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у Зеленського дотрималися обіцянки: українські військові отримають найкращий подарунок до Дня незалежності.

Також Знай.uа писав про статус Донбасу і амністія для бойовиків: Путін у Макрона відповів на гострі питання по Україні.