24 серпня, в День Незалежності України погода буде переважно суха та спекотна, однак, не всім областям так пощастить. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Можливе посилення поривів до 15 м/с в деяких областях країни.

День Незалежності подарує нам багато сонця і багато літнього тепла. 24-го серпня в Україні очікується суха погода, лише...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 23 augustus 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У західних регіонах температура вночі опуститься до +13...+18 градусів, а вдень повітря прогріється до +23...+26 градусів. Пройдуть короткочасні дощі з грозою.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В північних і центральних областях України вночі обіцяють +13...+19 градусів, вдень стовпчики термометра покажуть в межах +25...+29 градусів. У Полтавській та Кіровоградській області можуть пройти короткочасні дощі з грозами.

На сході країни вночі синоптики прогнозують +20...+21 градусів тепла, а вночі очікується +30...+31 градусів, У Донецькій та Луганській областях пройдуть короткочасні дощі, можуть бути грози.

На півдні України вночі температура не опуститься нижче +21...+22, вдень +30...+32 градуси тепла. Вода в Чорному та Азовському морях прогріється до +22...+25 градусів.

У Києві вночі +13...+15 градусів тепла, а вдень очікується комфортна температура +25...+27 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Нагадаємо, раніше погода на вихідні: прогнози синоптиків невтішні, половина країни буде відзначати свята під парасольками.

Також Знай.uа писав, що День Незалежності: українців запитали про головне, що думають земляки про найважливішому державному святі.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що День незалежності України 2019: найкращі поздоровлення у віршах.