На вихідних в Україні буде спекотна погода, практично без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с, по всій території країни. Місцями пориви вітру можуть посилитися до 15 м/с.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На заході України вночі очікується +12...+16 градусів тепла, вдень стовпчики термометрів покажуть +25...+28 градусів. Можуть пройти короткочасні опади з грозою.

На півночі і в центрі країни вночі температура опуститься до +12...+15 градусів, удень повітря прогріється до +25...+29 градусів. Незначні опади можуть бути у центрі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У східних областях вночі синоптики прогнозують +16...+20 градусів тепла, вдень очікується +26...+31 градусів тепла. Незначні опади з грозами можуть пройти в Луганській та Донецькій областях.

На півдні вночі буде +18...+22 градуси тепла, а вдень потеплішає до +29...+34 градусів. Опадів не передбачається.

У Києві на вихідних буде сонячно. Вночі +13...+15 градусів, а вдень метеорологи обіцяють +25...+27 градусів тепла. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Нагадаємо, раніше День незалежності України 2019: яким буде святкування у цьому році?.

Також Знай.uа писав, що День Незалежності: українців запитали про головне, що думають земляки про найважливішому державному святі.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що День незалежності України 2019: найкращі поздоровлення у віршах.