У Києві офіційні заходи із нагоди Дня Незалежності України пройшли без серйозних порушень громадського порядку. Про це повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко під час брифінгу. Як завжди під час святкувань знайшлися порушники закону, які вирішили додати спецій ідеальному святу.

"Зараз все спокійно. Пройшли офіційні заходи,а також марш ветеранів, якій ще триває, пройшли без суттєвих порушень громадського порядку. Всього в урочистостях за попередніми підрахунками взяли участь близько 50 тисяч осіб", - каже Андрій Крищенко.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомив начальник столичної поліції, вже трьох людей затримано. Один чоловік виліз на металеву конструкцію під час промови президента. Він заявив, що в нього є граната і відмовлявся спускатися.

"Людина, попередньо в стані алкогольного сп’яніння, впала з конструкції, та була затримана співробітниками поліції. На нього складено два адмінпротоколи, ніяких заборонених речей при ньому не було. Ще дві особи були затримані у пунктах перевірки з речовиною, схожою на канабіс", - сказав Андрій Крищенко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також було одне неправдиве повідомлення про мінування Майдану Незалежності, за цим фактом порушено кримінальне провадження.

"Поліцейські продовжують нести службу з охорони громадського порядку під час святкування Дня Незалежності. Задіяні до 2 тис. правоохоронців", - підсумував Андрій Крищенко.

Нагадаємо, остання соломинка Порошенко з тріском зламалася, Нацполиция поставила крапку.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський розтопив серця українців новим обіцянкою

Також Знай.ua писав, що Зеленський в честь свята озвучив потужне послання до "вороженькам".