Секретний об'єкт 825ГТС, Балаклавська бухта, Крим, використовувався в часи СРСР як підземна база підводних човнів. Зараз це "Музей холодної війни". Ходить безліч чуток, що на території колишньої бази мешкають чудовиська. І одна з цих чуток стала шокуючою правдою.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відважні добровольці вирушили на об'єкт. Чоловіки хотіли дослідити проходи бази, в яких у минулому проводився ремонт підводних човнів, тут же на них встановлювали боєголовки. Є повір'я, що на 825ГТС зустрічаються не тільки дивовижні риби, але навіть русалки.

Група чоловіків зайшла всередину тунелю на 300 метрів і побачила тінь. Коли вони пройшли далі, то побачили в одному з відсіків страшного монстра.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Чоловіки спочатку подумали, що це невеликий ведмідь, але коли розглянули його ближче, то жахнулися. Тіло мутанта зморшкувате, паща і голова великі, кінцівки подовжені, довжина кігтів досягає 15 см. Цікаво те, що лічильник Гейгера поруч з мутований звіром відображав позамежні показники.

Нагадаємо, раніше президент ошелешив українців визнанням про ядерну зброю: "Ми пішли на це".

Також Знай.uа писав, що українці показали гідну заміну окупованим кримським пляжам: ось він, рай під боком - вражаюче відео.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що ні водоростей, ні медуз: названо найчистіший курорт України, терміново збирайте валізи.