В Україні масово перерахують пенсії: кому пощастить отримати підвищення

В Українці планують збільшити мінімальну пенсію. Мінімальна збільшиться з 1564 до 1638 грн, а максимальна - з 15,6 до 16,3 тис. грн.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що вже у 2020-му українці на заслуженому відпочинку отримуватимуть не менше 1,8 тис. грн. Так, пенсії у 2020-му підвищать кілька разів – в липні і в грудні. В результаті мінімальна пенсія повинна збільшитися з діючих 1564 грн до близько 1800 грн.

Пенсіонерка Росії
Пенсіонерка Росії

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тільки так можуть обійняти батьків: знімки дітей загиблих героїв ЗСУ зворушили серця українців, "до сліз"

У мережі з'явилися фотографії дітей бійців Збройних сил України, які загинули у зоні бойових дій на Донбасі. Їх опублікував користувач Позивний Коліма в Twitter.

У суботу, 24 серпня на День незалежності України під час Ходи захисників України у натовпі можна було помітити дітей з фотографіями своїх загиблих батьків. Блогер зазначив, що тільки так тепер вони можуть обійняти своїх батьків.

Сен-Тропе та оголені дівчата: як Андрій Богдан відсвяткував День Незалежності, - ЗМІ

У той час, поки вся країна відзначала День НезалежностіУкраїни, начальник Офісу президента Володимира Зеленського Андрій Богдан перебував далеко від Батьківщини і на офіційних заходах в українській столиці був відсутній.

Андрій Богдан
Андрій Богдан

Зловісний знак згори: у Кривому Розі палає церква, місцеві в паніці готуються до найгіршого

В неділю рано вранці, 25 серпня, рятувальники Кривого Рогу отримали повідомлення про загорання дерев'яної будівлі храму УПЦ МП на вулиці Рудна Інгулецького району.

Очевидці повідомляють, що вогонь знищив майно та конструкції храму святих Бориса і Гліба Української Православної Церкви Московського патріархату на загальній площі 100 кв. метрів.

Хода Гідності замість військового параду: українці оцінили "креатив Зеленського", чим вразив земляків День Незалежності

24 серпня Україна відсвяткувала День Незалежності. Замість військового параду в центрі Києві пройшла Хода Гідності – "новий формат" від команди президента України Володимира Зеленського. А режисером урочистих заходів став кліпмейкер Алан Бадоєв. Погляди відомих українців на організацію свята дещо неоднозначні.