У мережі з'явилися фотографії дітей бійців Збройних сил України, які загинули у зоні бойових дій на Донбасі. Їх опублікував користувач Позивний Коліма в Twitter.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У суботу, 24 серпня на День незалежності України під час Ходи захисників України у натовпі можна було помітити дітей з фотографіями своїх загиблих батьків. Блогер зазначив, що тільки так тепер вони можуть обійняти своїх батьків.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Фото зроблені …. під час ходи захисників України! Це діти воїнів. Вони тільки так зараз можуть обійняти свого батька! У мене всі!" - зазначив він у підписі до фото.

Нагадаємо, Богуцька до сліз зворушила українців.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський на всю Україну сказав заповітні слова.

Також Знай. ua писав, що Зеленський пояснив, що насправді накоїв Путін у Криму та на Донбасі.