Так зване "хлібне перемир'я" в черговий раз зірвали бойовики на окупованих донбаських територіях.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після того, як президентом України став Володимир Зеленський і запустилося оновлення влади, бойовики вирішили посилити свою пропаганду. Вони закидають мирних жителів на окупованих територіях Луганських і Донецьких областей неправдивою інформацією, фейками, вигаданими страшилками і брехнею.

Бойовики поширили кілька фейків, які вони назвали приводом для того, щоб в черговий раз порушити перемир'я. Окупанти поширювали неправдиву інформацію, нібито в ЗСУ з'явилися спеціальні мобільні групи, які повинні зірвати перемир'я.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

На думку бойовиків, дія цих груп буде банальним. Вони повинні переміщатися уздовж лінії розмежування і обстрілювати позиції сепаратистів. Цим вони будуть провокувати окупантів на вогонь у відповідь.

Цим фейком бойовики намагаються прикрити обстріл мирних будинків, шкіл, садків та інших мирних споруд.

За їх словами, це сепаратисти стріляли в “нацистських снайперів”, наносили "удар".

Нагадаємо, раніше знімки дітей загиблих героїв ВСУ зворушили серця українців, "до сліз".

Також Знай.uа писав, що ситуацію в Станиці Луганській поставили на паузу: на місці працюють сапери, бойовики затихли.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський на всю Україну сказав заповітні слова: "Офіційно, кожен день....".